mandag 28. februar 2011

er det mulig!!

Nå sprekker jeg snart :( nå har plutselig kommunen stoppet hele byggingen siden de måtte ha nye nabovarsler, etter at de bestemte seg for å heve huset 60 cm.. Og så viser det seg at den ene naboen vår er i syden og ikke kommer hjem før søndag. HJELP!!!! Nå stopper plutselig alt opp i flere dager kanskje uker. I tillegg skal mannen min bort i noen uker pga jobben.. Og oppi alt skal jeg klargjøre huset vi bor i for salg..
Men mååå vel bare holde meg positiv da.. det ordner seg vel til slutt.

onsdag 23. februar 2011

Hjemme kos




Her er bilde av mine nye kaffe kopper fra Eva Solo:) jeg liker de kjempe godt :) og liker den enkle utformingen. I dag har jeg som dere ser og lest i mine ineteriør blader for å få litt inspirasjon til vårt nye hus. Ellers har jeg malt lister så de blir fine og hvite til bildetaking.

tirsdag 22. februar 2011

Koser meg :)


Likte disse lille primula så godt at jeg måtte ta bilde av de for å dele de med dere :) kjøpte de i lilla og har kjøpt en hvit/lilla stripete duk og nye puter til soffan som matcher :) Morro og pynte litt.
Jeg har også vært flink å kastet meg over kjelleren og fått ryddet noe der. Gjenstår mye; utrolig hvor mye som hoper seg opp der altså... men nå har kjerringa begynt å rydde hehe

Salg av hus

I går fikk jeg telefon fra han som skal fotografere huset vårt som skal legges ut for salg. Kjente jeg ble litt stressa for det skal gjøres allerede fredag 4 mars. Panikken tok meg et lite sekund, for jeg vet at jeg har store krav til meg selv før den fotograferingen. Alt må skinne og se fint ut.. og med to barn og masse ting så tar det tid å rydde. Så dermed tok jeg ut 3 feriedager til uka så jeg kan være hjemme og fikse alt. Kom med gode tips til pynting og klargjøring for salg om dere vil. jeg mottar med glede tips.

Husbygging




Ja her skal huset vårt stå da det blir ferdig en gang på høsten. Vi satser på aug/sept. Ja jeg vet jeg er vel optimistisk men bedre det enn å tro det værste. Men vi er ihvertfall i gang :)) Bare det er stort:) Det er visstnok klart for støping av såle og bygging av vegger til kjelleren til uka. Så her går det framover. Jeg skal prøve å være litt flinkere til å oppdatere bloggen og legge ut bilder etter hver gang det er framgang.

fredag 11. februar 2011

Byggemøte

Ja i dag skjer det :) Vi skal ha møte med prosjektleder for nå skal de ta over prosessen videre herfra. Nå er vi i gang. Hjelp!! he he. Neida, dette blir nok en spennende tid. Den blir nok fylt av alle slags følelser men håper jo at den skal bli mest mulig morro.... Optimist? ja...
Gruer meg mere til salg av boligen vi i dag har. Har faktisk igjen noen lister og male.. helt utrolig etter så mange år. Men med en full hverdag så er det faktisk min virkelighet. Så nå må jeg legge inn siste finpussen og får huset til å skinne til bildetagning og visninger...
Gleder meg til å dele denne erfaringen med dere lesere.

onsdag 9. februar 2011

byggesøknad er godkjent :)

Endelig kom telefonen vi har ventet på en stund; byggesøknaden er godkjent i kommunen så nå kan vi endelig starte på husprosjektet :)
Ble såå lettet for vi skal liksom være innflytningsklare i løpet av aug siden vår eldste datter skal begynne på skolen. Men det er fortsatt mulig å klare det målet så vi kjører på vi :)
Graving starter på mandag. Jippi:))))

mandag 7. februar 2011

Skitur


Dette er et bilde fra Nordseter:) min mann og jeg har gått på skiturer både lørdag og søndag denne helgen. Det var strålende vær og en kunne kjenne at sola varmet:) Dette var vel mine første skikkelige skiturer på godt og vel 15 år, så dette merkes godt på kroppen. he he. Det var godt med kvalitetstid og masse frisk luft. Takker besteforeldre som var barnevakter i helge.

Husbygging

Vi håper virkelig vi får begynt å grave på tomta vår til helga, slik at vi får satt opp grunnmur. Ting har tatt en del lenger tid enn vi hadde antatt:( Ganske frustrerende egentlig. Vi skal jo være innflytningsklare senest 1 august, så her må det skje ting raskt. Vi startet hele prosessen i aug, og det var utrolig mye papir arbeid, med både utbygger og bank. Vi er veldig fornøyd med utbygger:) Vi har en relativ god kommunikasjon, men syns til tider de tar lite hensyn til at dette faktisk er første gang vi er med i en bygge prosess....
Men jeg har fortsatt trua på at vi skal få det til i tide. Gleder oss masse til nytt hus:) Skal legge ut bilder av tomt og hus etterhvert:)

lørdag 5. februar 2011

vakkert :)


Syns bare denne serien fra Wik & Walsøe er utrolig flott :) Ønsker meg ihvertfall vasen de har og lysestakene. Hm, kanskje et ønske for min bursdag... Ser for meg dette på en verdig plass i vårt nye hus til høsten. Jada, må bare være tålmodig nå, kan ikke kjøpe alt jeg ønsker meg.... :)

torsdag 3. februar 2011

Snart ny årstid:)

Sola er framme og den har såvidt begynt å varme :) Merker at jeg gleder meg til våren kommer. Tenkte på alt som vil blomstre og gro. Gleder meg til å vandre ute og oppdage nettopp denne herlige blomsten. I dag lurer jeg jammen på om jeg skal reise ut for å kjøpe Primula. Den er kjempe søt og siden vinteren er her en stund til så får primula "varme" opp tilværelsen så lenge.