mandag 14. mars 2011

Fremgang:)

Ja endelig ble byggesøknaden godkjent igjen!! Vi fikk beskjed på onsdag og i morgen kommer vi igang på tomta igjen. Nå gjenstår litt graving før det blir støping og bygging av kjellevegger :) Blir utrolig gøy. Snekkerne begynner å sette opp huset 2 mai, og i fellesferien er vi klare for gulvlegging, vegger og flislegging :) Blir morsomt å følge med utover sommeren.
Nå er også fokuset på huset vi bor i i dag.. Det kommer visst ut på finn og i avis nå på onsdag. Blir veldig rart å se sitt eget hus ute i det offentlige.... Men krysser fingre for et godt salg.

fredag 4. mars 2011

Tulipaner:)




Kjøpte tulipaner for å pynte litt til bildetaking i dag :) Men har jo glede av disse i flere dager :) Veldig vakkert!

Fotografering av hus:)

Yeeesss!! Endelig ferdig med takstmann og fotograf besøk :) Føler meg litt utladet akkurat nå.. Tar på å selge hus, alt skal jo være fint og ryddig. Og siden jeg for det meste er alene om ting i hjemmet så tok dette litt på. Men nå skal huset holdes slik i 3 uker til visning:) Her skal det ikke rotes, he he.
Nå er helgen her og den skal nytes. Noe skal gjøres hjemme siden mannen min skal bort på jobb i 3 uker. Kommer ikke tilbake før etter visning...
Snart skal barna hentes i barnehagen og vi skal ha ei jente på overnatting :) for første gang :)

onsdag 2. mars 2011

Husbygging

I dag fikk vi vite at huset blir levert i uke 15 og at snekkerne begynner på huset 2 mai :) Var da visstnok klart for å ordne det elektriske, gulv, vegger og bad osv i fellesferien :) Er bare å kjøre på da så vi får flyttet inn i huset en gang til høsten:)

Hus salg

Nå føler jeg kanskje at jeg begynner å komme i havn med å klargjøre huset for fotografering på fredag :) I dag er alle ting som skulle males ferdig malet, og vinduer i stua er vaska:) Har også fått skrubbet det ene badet og fått ryddet rommet til jentene. Men ærlig talt så har vi huset fult av ting... Helt utrolig at det kan fylles opp med så mye. Og ikke lett da det personlige ting skal ryddes unna og ikke skal vi ha for mye i vinduskarmer... Men må flytte unna ting etterhvert som fotografen knipser bilder. Har morgen dagen på meg til å få gjort unna de siste tingene. Noe må gjøres i siste liten siden barna leker med ting osv...